Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse og til at identificere dine præferencer på vores hjemmeside.

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du sidens cookies og er i overensstemmelse med vilkårene i vores privatlivspolitik.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi kan indsamle, opbevare og bruger følgende personoplysninger:

• Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside:
IP-adresse, geografisk placering, browser type, operativsystem, henvisning kilde, længde af besøg, sidevisninger, website navigation.
• Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside:
Oplysninger om dine eventuelle køb af varer (herunder men ikke begrænset til navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger).
• Oplysninger, du giver til os ved tilmelding hos os:
Navn, e-mail, telefonnummer, adresse og postnummer.
• Oplysninger vedr. at abonnere på vores side:
E-mail meddelelser/ nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email).
• Andre oplysninger, som du vælger at sende til os:
Og før du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, skal du have denne persons samtykke til både videregivelsen og behandlingen af personlige oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

Cookies
Ligesom mange hjemmesider, bruger vi “cookies” til at indsamle oplysninger. En cookie er en lille datafil, som vi overfører til din computers harddisk for registreringsformål.

Vi kan bruge både “session” cookies og “vedvarende” cookies på hjemmesiden. Session cookies vil blive slettet fra din computer, når du lukker din browser. Vedvarende cookies forbliver gemt på din computer, indtil slettet, eller indtil de når en bestemt udløbsdato. Vi bruger session cookies for se, hvilke sider du besøger på vores hjemmeside og til at øge hjemmesidesikkerhed. Vi bruger vedvarende cookies for at kunne genkende dig, når du besøger hjemmesiden, for at holde styr på dine præferencer i forhold til din brug af vores hjemmeside.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics og analysesoftwares til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics genererer statistik og andre oplysninger om brug af hjemmesiden igennem cookies filer, som er gemt på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at lave rapporter om brugernes gøren på sitet. Google vil gemme disse oplysninger.

Du kan instruere din browser til ikke at acceptere brug af cookies. Hvis du ikke accepterer cookies, kan det have negativ indflydelse på anvendeligheden af vores hjemmeside

Facebook Pixel
Vi bruger Facebook Pixel til annoncering. Pixlen måler annoncernes effekt. Besøgende på kan derfor ved brug af Facebook kunne opleve annoncer fra Billigbeslag.dk. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på på denne hjemmeside, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook’s egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til deres datapolitik.

Du kan til hver en tid ændre dine indstillinger for annoncering her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Anvendelse af dine personlige oplysninger
Personoplysninger som du sender via denne hjemmeside vil blive brugt til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden. Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

• Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden.
• Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside.
• Levere tjenester du har købt via hjemmesiden.
• Sende fakturaer og indsamle betalinger fra dig.
• Sende dig generel og kommerciel kommunikation om vores ydelser.
• Sende dig e-mails fx. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, samt nyhedsbreve som du kan framelde ved kontakt.
• Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation).
• Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug.
• Kontrollere overholdelsen af vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.

Hvor du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, ex via forum, vil vi offentliggøre og på anden måde bruge disse oplysninger i overensstemmelse med den tilladelse, du giver til os ved accept af vores betingelser.

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, give dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.

Betalingstjeneste

Finansielle transaktioner på vores hjemmesiden styres af betalingstjenesten, Epay. Ønsker du at vide mere om epay og deres fortrolighedspolitik kan du læse det på deres hjemmeside. Vi deler kun de nødvendige informationer som bruges til betalinger på vores hjemmeside, samt refundering af betalinger.

Afdelinger
Vi kan videregive dine personoplysninger vores andre afdelinger i vores virksomhed Lope Group A/S. For så vidt som det er rimeligt for de formål, der er fastsat i fortroligheds politiken.

Derudover kan vi udlevere dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det ved lov.

Oplysninger

De dataansvarlige, er med mindre andet er nævnt her, de tegningsberretigede, bestyrelsen, direktøren eller ejer, ansvarlig for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herunder at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er en forsvarlig sikring af kvaliteten i vores kunder, samt for korrekt bogføring og fakturering.

Opbevaring af personoplysninger

De personoplysninger, du giver opbevares på kodeordsbeskyttede servere. Dine Transaktioner ved køb indgået på hjemmesiden beskyttes af krypteringsteknologi SSL.

Vi gemmer ikke kreditkortoplysninger og deler dem ikke med nogen 3. part.

Ændringer i vilkår og politikker
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik, du bør derfor tjekke siden her for at sikre, at du godkender eventuelle ændringer.

Dine rettigheder
Du kan efter forespørgelse bede os slette din profil ved at sende en e-mail til kontakt@billigbeslag.dk.

I alle tilfælde opbevares dele af dine personoplysninger i overensstemmelse med bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.